L’equip

ELS I LES MONIS

MARTÍ

Hola, sóc en Martí i crec que aquest estiu ens toca passar-ho bé. Com ho veus? Jo com tu també sóc de Sant Quirze. Saps el que m’agradava molt fer? Anar a la Bassa que hi havia a Can Barra i pescar capgrossos amb els amics els dissabtes a la tarda, anar a buscar espàrrecs i bolets a la Serra de Galliners. A part de tot això el que m’agrada molt és jugar, fer tallers, tocar molts instruments, fer jocs malabars i voltar amunt i avall per la serra o per on calgui, vaja, que si ens trobem aquest estiu ho descobriràs!

PINTOSóc la Laura i seré la vostra monitora aquest estiu perquè vull divertir-me jugant i aprenent un munt de coses amb vosaltres. De petita m’encantava l’arqueologia… tant, que de gran he decidit fer-me arqueòloga! I aquest estiu ho passaré genial compartint amb vosaltres tot el que he après buscant sota terra!

Sóc l’Edu. Aquest estiu seré el vostre monitor i company. 

EDU

Encara que porti uns anys fora del poble, sóc de la primera generació del barri de Sant Quirze Jardí i m’agradaria compartir tot el que sé d’aquest meravellós entorn. Quan estic a Sant Quirze m’agrada fer excursions tant amb la bici com de senderisme. Vols que t’ensenyi on tenia les meves cabanyes? I tots el trucs que hi ha a la muntanya per saber orientar-te? Llavors, ens veiem aquest estiu i ja veuràs com ens divertim…

CRISHola! Sóc la Cris i aquest any, com el passat, tornaré a ser la vostra monitora dels Casals d’estiu. Espero que ens ho passem tan bé o millor que l’última vegada.

Ja tinc ganes de tornar a estar amb tots i totes vosaltres, sobretot per tornar a jugar i divertir-nos amb els jocs d’aigua. Recordeu com ens mullàvem amb les pistoles i com ens llançàvem els globus plens d’aigua uns als altres? I amb la calor que feia, que bé anaven aquelles remullades! Doncs aquest estiu ens tornarem a mullar i jugar!

AURORA

 

Hola nens i nenes! Sóc l’Aurora i seré monitora del casal d’estiu! Tinc moltes ganes de ballar i cantar cançons amb vosaltres tocant la guitarra, així com explorar els misteris, jugar i divertir-nos totes juntes! Us agrada fer bromes? A mi m’encanta! També m’agradaria explicar-vos acudits, ensenyar-vos paraules en anglès i fer molt d’esport! Fins aviat!!!

ALBAHola, sóc l’Alba, faré les pràctiques del curs de monitors/es amb vosaltres i tinc moltes ganes de conèixer-vos i de que ens ho passem pipa!!! Sóc de Sant Quirze i m’agrada molt fer excursions a la muntanya i poder gaudir de la natura i dels animalons que ens envolten, també m’agrada molt cantar i ballar i fer manualitats molt divertides. Voleu que aquest estiu podem gaudir de tot això i més, junts? 

L’AULA

L’Aula és una empresa dedicada a oferir tot tipus de recursos educatius principalment a infants i joves. El nostre propòsit, dia a dia, és millorar la qualitat dels diversos processos d’ensenyament i aprenentatge dels i les nostres usuàries.

L’interès i motivació per a desenvolupar projectes en l’àmbit de l’educació en el lleure ens ha fet oferir a escoles, associacions i col·lectius una sèrie d’activitats que van més enllà del servei, amb l’objectiu d’aconseguir que aquest espai de lleure sigui un espai complementari per seguir aprenent aspectes tant importants pel nostre desenvolupament com a persones com ho són la convivència, l’adquisició de valors i d’hàbits saludables, el respecte a la diferència, l’auto-concepte i l’autoestima, el treball en equip; i, en definitiva, tot els elements necessaris per a un bon desenvolupament personal i social dels infants i joves, a través d’activitats d’oci lúdiques i educatives.

Des de l’Aula ens comprometem a oferir-vos un servei de qualitat i una atenció personalitzada, tant a nivell organitzatiu (amb l’entitat, associació o escola de contacte) com en la relació directe amb les famílies.

Microsoft Word - PROJECTE CASALS 2013. Aula Lleure

Els nostres valors

  • Proximitat. A l’Aula planifiquem els nostres Casals i les nostres activitats a partir d’un concepte de proximitat que ens permet adaptar-nos a les necessitats i oportunitats del lloc on desenvolupem les nostres tasques. Així, adaptem el contingut de les activitats als personatges i paisatges típics de l’entorn on es realitzen, i les sortides es fan a indrets significatius per als infants.

Igualment, el concepte de proximitat el fem extensiu al tracte amb les persones, entitats, institucions i empreses.

  • Qualitat. A l’Aula, la qualitat de les iniciatives en les que ens embranquem és un dels principals criteris de planificació, execució i sostenibilitat. Ens agrada fer les coses ben fetes i per això cuidem la selecció del personal, la comunicació entre tots i totes les persones vinculades al Casal, el disseny i la posada en pràctica de les activitats per als infants, i la complementarietat dels serveis que s’ofereixen; tot, per a respondre a les necessitats educatives de nens i nenes, família i escola.
  • Respecte a la diversitat. A l’Aula creiem que el respecte a la diversitat és un dels principals pilars de la convivència i, per això, fomentem activitats creatives en que cada infant pugui expressar les seves idees i desenvolupar-se personalment amb total confiança i llibertat, a l’hora que aprèn a valorar i respectar les iniciatives, opinions i gustos de les altres persones.
  • Escola Verda. A l’Aula ens adherim totalment als principis d’aquesta iniciativa que té com a objectiu fomentar l’educació per a un desenvolupament sostenible en tots els sentits.
  • Vida tranquil·la. Davant el ritme estressant i l’acceleració que tots i totes sovint portem durant l’any escolar, les activitats dels Casals de l’Aula estan pensades per a ser realitzades tranquil·lament, sense pressions externes, dedicant-hi temps, dedicant també temps a les persones, i gaudint plenament de l’estiu.
  • Il·lusió i innovació permanents. En la nostra tasca educativa, considerem fonamental renovar constantment la nostra motivació, i anar adaptant les activitats a noves idees, demandes i oportunitats, de manera que la il·lusió i el compromís per l’educació es mantinguin sempre ben desperts!
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s